Керування даними

Видалення облікового запису

Обліковий запис видаляється остаточно. Особисті сеанси, токени сповіщень, згоди й дані доступу буде стерто. Якщо ви єдиний учасник власного робочого простору, також буде видалено справи, календар, завдання, документи й файли.

У спільному просторі матеріали команди лишаються, а ваше авторство знеособлюється. Єдиний власник команди спочатку має передати роль власника.

Щоб підтвердити особу й видалити дані, увійдіть у вебверсію.

Увійти та продовжити
Видалення облікового запису — Справи